KAS (Kunst Aan de Stroom)

Studiebureau Talboom, in samenwerking met IN[AR]CO Architecten, ontwierpen het gebouw als een solitaire monoliet, die zich opent naar de omgeving. De openingen aan de zijgevels zijn eerder informeel en zitten verborgen achter de gevel. De betonstructuur is ingepakt met een enveloppe van tien kilometer houten latjes en vormt als het ware een verweerde balk of container op het strand. Vanuit de imposante tuin trekt de indrukwekkende inkompatio de aandacht. Ook de open voor- en achtergevel en de ruime terrassen voor exposities en evenementen trekken de aandacht.

  • Wat: Gevelbekleding in massieve balken 40x60mm, RVS geschroefd
  • Waar: Linkeroever, Antwerpen
  • Houtsoort: Padouk
  • Opdrachtgever: Studiebureau Talboom

Contacteer ons

Hebt u verdere vragen of had u graag een afspraak gemaakt? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw aanvraag zo snel mogelijk.

Contacteer ons